Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kozmetikus Tanfolyam képes leírás - Kozmetika.tlap.hu
részletek »

Kozmetikus Tanfolyam - Kozmetika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozmetika.tlap.hu » Kozmetikus Tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 6 db
2007 Kapos Felnőttképző Kft

2007 Kapos Felnőttképző Kft

Kozmetikai tanfolyamaink: Kozmetikus tanfolyam Kozmetikus tanfolyam + gyakorlati hellyel Alap- és divatsmink tanfolyam Hogyan sminkeljem magam? 1 napos oktatás Kozmetikus levelező tanfolyam Kozmetikus tanfolyam Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 815 01 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki a bőrt ápolja, szépíti, az öregedési folyamatokat késlelteti, a nem bőrbetegség okozta szépséghibákat megszünteti, a szőrnövési rendellenességeket szőreltávolítással, halványítással megszünteti, szempilla és szemöldök festést és formázást végez, tanácsadást végez a bőr otthoni ápolására, szépítésére, a helyes életmódra a bőrtípusnak megfelelően. A képzés időtartama: 14 hónap. A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi). Tantárgyak: gazdasági és munkajogi ismeretek, munka- és környezetvédelem, kozmetikus szakmai ismeretek, kozmetikus anyagismeret, kozmetikus laboratóriumi gyakorlat, elektrokozmetikai ismeretek, szakmai etika, szakmai gyakorlat: 670 óra gyakorlat, saját szervezésben, a hallgató által választott kozmetikában. Kapcsolat: 2007 Kapos Felnőttképző Kft. 1034 Budapest, Kiscelli u. 98. fszt / 3. Tel.:06 / 1 242 - 1168 Fax:06 / 1 242 - 1168

Elite KörmösAkadémia

Elite KörmösAkadémia

Műköröm tanfolyam, műkörmös tanfolyam, műköröm képzés, műkörmös továbbképzés. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakma a díjnyertes iskolától 4 hónap alatt.

Kozmetikai testkezelési képzés

Kozmetikai testkezelési képzés

A Cross Body Merthod egy olyan testkezelési eljárás, amely a kozmetikai testkezelést egyesíti a mozgásterápiával. Az oktatáson elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek a hallgatók mindkét területről. Saját tankönyvvel és egyedülálló eszközparkkal biztosítunk egy teljesen új módszert. A hallgatók nemcsak az ismeretekkel, de eszközparkkal is gazdagodnak.

Kozmetikus képzés

Kozmetikus képzés

Tanulj kozmetikusnak Te is. Jelentkezz kozmetikus képzés oldalunkon, hogy a tanfolyam szervezők érted versenyezhessenek. Több tanfolyamot tartó cég ajánlatai közül választhatod ki a számodra legkedvezőbb kozmetikus tanfolyamot. Így nem kell keresgélned a kozmetikus tanfolyamok után, mert csupán az ajánlatok közül a számodra a legelőnyösebbet kell kiválasztanod.

Szentmihályi Galéria Oktatóköőont

Szentmihályi Galéria Oktatóköőont

OKJ-s szakmák oktatása a XVI. kerületben egyedülállóan magas színvonalon! Smink tanfolyamok professzionális termékekkel, Lakberendező és rendezvényszervező tanfolyamok magas színvonalon, Kozmetikus, Kereskedő, Élelmiszer és vegyi áru-eladói tanfolyamok, Műköröm-építő, Pedikűr/ Manikűr- kéz és láb ápoló Fodrász, Boltvezető, családias környezetben, kis létszámú csoportokban a lehető legrövidebb idő alatt, HÉTVÉGÉN is, korrekt áron. Kertes övezet, barátságos környezet. További részletekért keresse fel oldalunkat.

Tudor-Okt Kft.

Tudor-Okt Kft.

Kozmetikus tanfolyam indul, akár kamatmentes részletfizetési lehetőséggel is!OKJ képzésre jelentkezne? Tekintse meg tanfolyam kínálatunkat! Oktatás magas szinten, kedvező áron a Tudor-Okt Oktatási Kft.-nél! Építészeti és gépészeti oktatás, nyomdaipari tanfolyam, elektronikai és egyéb OKJ képzések indulnak. Állandó kedvezmények és részletfizetési kedvezmény a tanfolyamra jelentkezőknek! Tanulni sosem késő, vágjon bele most! Felkészült oktatókkal, színvonalas oktatással és változatos OKJ képzésekkel várjuk. Tanfolyamainkra folyamatos a becsatlakozási lehetőség. Jelentkezzen OKJ képzéseinkre weboldalunkon, online!

Tuti menü