Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kozmetikai termékek gyártói képes leírás - Kozmetika.tlap.hu
részletek »

Kozmetikai termékek gyártói - Kozmetika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozmetika.tlap.hu » Kozmetikai termékek gyártói
Keresés
Találatok száma - 4 db
BeautyCare Orvosi és Esztétikai gépek  forgalmazása

BeautyCare Orvosi és Esztétikai gépek forgalmazása

Cégünk elsősorban Professzionális Orvosi és Esztétikai Gépek Bérgyártásával, Forgalmazásával, Bérbeadásával foglalkozik! Célterületeink: Zsírbontás, Feszesítés, Cellulit Narancsbőr kezelése, Ránctalanítás, Hámcsiszolás, Bőrcsiszolás, Ipl - Végleges Szőrtelenítés, Rádiófrekvenciás kezelések , Mezoterápia, Lifting , Photo-rejuvenáció, Fényterápiás kezelések, Pigment foltok kezelése, Érkezelések, Rosacea kezelése.

Coverderm

Coverderm

A Coverderm márkanév egy egyedülálló kozmetikai brand. Bőrgyógyászok és sminkmesterek ajánlásával. A forgalomban levő termékek  legfőbb jellemzői: kitűnő fedés a pigmentek magas koncentrációjának köszönhetően, könnyen felvihető alapozók, melyek bármely bőrfelületen könnyen alkalmazhatók, 24 órán át tartó természetes kinézetű fedés 100%-os víz-és izzadásgátló formula, klinikailag tesztelt, hypoallergén.

Estrea

Estrea

Az ESTREA Kft. 1996 februárjában alakult meg kozmetikai termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása céljából. A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A termékcsalád első tagjai már az alakulás évében megjelentek a hazai piacon. A vásárlók gyorsan megkedvelték a termékeket a kiváló minőség, az egységes és elegáns megjelenés és nem utolsó sorban az olcsó ár miatt.

Wet Wipe

Wet Wipe

A Wet Wipe Kft. 1998-as alapítása óta töretlenül fejlődik. Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül. Fő termelési profilunk impregnálószerek, impregnált és száraz törlőkendők gyártása, nemszőtt (nonwoven) textíliák feldolgozása, konfekcionálása és impregnálása kozmetikai, egészségügyi, ipari és mezőgazdasági területre. Modern, PC vezérelt, automatikus gépsoraink lehetővé teszik, hogy gyógyszergyári minőségben állítsunk elő nedves törlőkendőket. Valamennyi termékünk mikrobiológiailag tesztelt, az OÉTI által minősített készítmény. Tudatában vagyunk annak, hogy a kozmetikai és egészségügyi termékek gyártása rendkívül érzékeny szakmai terület, ahol folyamatosan kiváló minőséget csakis a folyamatok szabályozásával, a GMP (Jó gyártási gyakorlat) betartásával lehet megvalósítani. A termékek fejlesztését és gyártását gyógyszerész a saját laboratóriumunkban felügyeli.

Tuti menü