Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kozmetikai Felszerelés képes leírás - Kozmetika.tlap.hu
részletek »

Kozmetikai Felszerelés - Kozmetika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozmetika.tlap.hu » Kozmetikai Felszerelés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Baalbek Stúdió

Baalbek Stúdió

A Baalbek Stúdió várja régi és új vásárlóit! Fő profilunk közé tartozik a sminktetováló készülékek és tartozékaik forgalmazása, ezért ha szeretne nálunk mindent egy helyen megvásárolni, látogasson el hozzánk. Több mint 15 éve foglalkozunk sminktetoválás oktatásával. Okleveles trénereink segítségével hallgatóink minden elméleti és gyakorlati oktatást elsajátíthatnak, továbbá megismerkedhetnek a legmodernebb technikákkal is!

Beauty care

Beauty care

Cégünk f˜ profilja csúcstechnológiájú professzionális orvosi, és kozmetikai eszközök forgalmazása, értékesítése. A kezdetek óta nyomon követjük partnereink visszajelzését, ezek alapján irányítjuk a fejlesztési munkálatokat. Jelenleg kórházakban, szépségklinikákon, szépségszalonokban alkalmazzák professzionális gépeinket. Megelégedésünkre szolgál, hogy szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket kapunk, termékeinket partnereink évek óta sikeresen, és problémamentesen alkalmazzák...

Elite Cosmetix

Elite Cosmetix

EliteCosmetix kozmetika. Szalonbútorok, kozmetikai bútorok. Kozmetikai készítmények: holt-tengeri anti-aging ránctalanító, bőrfiatalító krém. Szempilla hosszabítás - műszempilla. EliteCosmetix kozmetika. Szalonbútorok, kozmetikai bútorok. Kozmetikai készítmények: holt-tengeri anti-aging ránctalanító, bőrfiatalító krém. Szempilla hosszabítás - műszempilla.

Eunsung alakformáló és kozmetikai gépek

Eunsung alakformáló és kozmetikai gépek

Az EunSung márka az egyik vezető kozmetikai és alakformáló készülék gyártó a világon. A szépségipari világkiállításokon az egyik fő kiállító. Gépei megbízhatóak és nagyon eredményes kezeléseket lehet velük végezni. Az EunSung cég dél-koreai mint számos más technológiai cég ami a hétköznapokban már ismert (LG,Samsung,Hyndai stb.). Kozmetikai és alakformáló gépei átgondolt tervezésűek, minőségi kivitelezésűek és könnyen kezelhetőek. Az Eunsung készülékek manapság már egyre több minőségi szolgáltatást kínáló szalonban megtalálhatók, ahol az olcsó kínai gépek helyett hosszútávon gondolkodtak kezelőgépik beszerzésénél.

iSkin Kozmetika

iSkin Kozmetika

Cégünk szépségipari szolgáltatással illetve kozmetikai gépek értékesítésével, bérbeadásával oktatásával, foglalkozik. Célunk a gyakorlat-orientált, szakszerű gépoktatás , szolgáltatási tanácsadás, továbbá szalon vendégeink számára egy jó hangulatú és szakszerű kezeléseket felvonultató repertoár bemutatása. Szalonunk kellemes, vidám környezetében sokrétű szolgáltatásokkal, hatékony és egészséges szépészeti módszerekkel, személyre szabott tanácsokkal segítjük szépülésedet. Kozmetikánk budán található, jó megközelítőség tömegközlekedéssel, illetve autóval

Nannolight

Nannolight

Üdvözöljük a szépség tudományában! Honlapunkon Ön az IPL-s technológia legújabb, Magyarországon még nem elterjedt berendezésével kapcsolatos információkról olvashat. Gépeink kizárólag piacvezető nemzetközi gyártótól, a több mint 10 éves múlttal rendelkező Sybaritic Inc. USA -tól származnak. A cég 6 éve egyedülállóan a legtöbb költséget fordítja az IPL-s gépek fejlesztésére. 2006-ban kifejlesztett egy olyan technológiát, amely páratlan az eddigi IPL-s gépek között. Orvosok publikálták, hiszen szőrtelenítésben igazán tartós sikereket csak 40Joule fölötti energiaszint alkalmazásával lehet elérni. 40 J alatt csak féltartós eredményt kap, ami átlagosan 2-3 éves tartósságot jelent. A NannoLight-tal, mely energia sűrűsége 45 J, 5-7 évig tartó garantált végeredményt érhet el. A kezelések fototermolízis elvén működnek, azaz az IPL által kibocsátott fényenergiát elnyeli a szőrszál festékanyaga, a melanin. A fényenergia hővé alakul, amit a szőrszál eljuttat a szőrtüszőhöz. A hő leállítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, és azok nem termelnek több szőrszálat és a kezelések után, azok kihullnak.

Perszephoné Kft.

Perszephoné Kft.

Társaságunk szépségipari gépek és berendezések értékesítésével foglalkozik. Partnereink és eszközeink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Célunk vevőink gyors és magas minőségű kiszolgálása megbízható termékeinkkel.

Profi alakformáló és kozmetikai készülékek

Profi alakformáló és kozmetikai készülékek

A Center Kft. több mint 25 éve képvisel és forgalmaz világhírű szépségipari kezelőgép gyártókat, mint pl: Ultratone, Syneron, Doctor Life, Eunsung, UltraShape stb. A létező és valóban működő szépészeti és alakformáló eljárásokat alkalmazó gépeket nem csak forgalmazza, hanem az eljárásokat előadások formájában oktatja is: IPL, nyirokmasszázs gép, kavitációs, hexapoláris FR, utrahang, vákuum, mikrodermabrázió stb. A profi kezelőgépeken túl a Center Kft. forgalmazza és oktatja a nagyon népszerű Wiener aromaterápiás testtekercselést és a TCW kontúrfáslizó eljárást is. Több mint ezer elégedett és visszatérő kozmetikus vásárolt már a Center Kft. készülékei közül és bizonyítja azt a minőségi és megbízható hátteret, amit a cég nyújtani tud partnereinek.

Spórolja meg pénzét! - Derma Seta testápoló 4 az 1-ben

Spórolja meg pénzét! - Derma Seta testápoló 4 az 1-ben

Selymesen puha bőrt szeretne, de nem akar havonta több ezer forintot költeni? A Derma Seta testápolóval rengeteg pénzt spórolhat! A Derma Seta testápoló 4 az 1-ben, azaz szőrtelenítő, bőrradírozó, pedikűr és anticellulit masszázsgép egyszerre! A készülék minden bőrtípuson használható, kicsi, könnyen szállító és használata könnyen megtanulható. Derma Seta testápoló - Az egészséges és szép bőrért!

Hirdetés
Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés - IPL gép. Végleges, tartós szőrtelenítés: IPL villanófényes szőrtelenítő gép, zsírbontó,fogyasztógép,cellulitisz kezelő, forgalmazása. IPL szőrtelenítőgép bérbeadása - oktatás és tanácsadás, IPL+RF.

Tuti menü