Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biokozmetika képes leírás - Kozmetika.tlap.hu
részletek »

Biokozmetika - Kozmetika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozmetika.tlap.hu » Biokozmetika
Keresés
Találatok száma - 14 db
A kovaföld felhasználása a kozmetikában (is)

A kovaföld felhasználása a kozmetikában (is)

Manapság egyre több olyan kozmetikai eszköz közül szelektálhatunk az üzletekben, melynek alapanyaga a kovaföld vagy a kovasav. Az ezeket magában foglaló termékek alkalmazása különösen célszerű a problémás és érzékeny bőrű emberek bőrének kezelésére, mert a kovaföld naturális hatóanyaga ápolja a bőrt, és pótolja az elvesztett ásványi-, és tápanyagokat. Különösen érzékeny, allergiás, szeborreás, pattanásos, irritált, kuperoziszos , ráncosodásra hajlamos bőrtípusok kezelésére ajánlott, mindemellett instant maszkok készítésére a természetgyógyászatban. Radírként működik a bőrön és a piszkos felületeken egyaránt.

A Kozmetika

A Kozmetika

Várjuk Szeretettel: "ott ahol egy átlagosnak induló nap tökéletessé válhat..." "ott ahol nem átváltozik, hanem szépsége kiteljesedik..."

Daniela Kozmetika - Budapest, XIX.ker.

Daniela Kozmetika - Budapest, XIX.ker.

A szépségre esküdtem fel, több mint 10 éve dolgozom a szakmában, munkám során a hangsúlyt mindig a vendég pontos diagnosztizálására, és ennek alapján egyénre szabott kezelésére fektettem. Célom, hogy szaktudásommal segítsek vendégeimnek megtartani fiatalos megjelenésüket, mindezt kizárólag természetes hatóanyagú termékeket használva. Elhivatottan dolgozom az Ilcsi natúr kozmetikumokkal, és vallom a filozófiát, miszerint a természet minden bőrproblémára kínál megoldást. A natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Exkluzív kozmetika

Exkluzív kozmetika

Ha szeretnél egy olyan szépségszalon vendége lenni, ahol, végre fontosnak érzed magad és szakszerű tanácsokkal látnak el. Ahol törődnek veled és személyre szóló, bőrtípusodnak megfelelő kezeléseket ajánlanak részedre. Ahol mindig van valami meglepetés, ahol szakértő kezek gondoskodnak testi-lelki megújulásodról. Akkor látogass el hozzánk!

Haizer Tímea kozmetikus

Haizer Tímea kozmetikus

Arckezelések Energy-Line Termolift Modelage Bio Realese arcmasszázs BIO-LIFTING kezelés Hydro Marine maszk Kollagén Vliesmaszk Szemkezelés "Dr Spiller" Perfect-Age kezelés Testkezelések Mell-feszesítő kezelés Bio-Relase testmasszázs Egyéb kezelések Sminkkészítés Nappali Alkalmi Esküvői

Ilcsi

Ilcsi

Ilcsi néni közel 50 éve, 1958-ban kezdte kozmetikai pályafutását, bőrgyógyászati- és gyógynövénykutatásait. Ettől kezdve folyamatosan alkotja és fejleszti az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat, valamint az Ilcsi All Round elektrokozmetikai gépcsaládot. Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft.-t 1984-ben alapította fiával, Molnár Ferenccel, akivel több mint 20 éve közösen alkotják és fejlesztik az Ilcsi termékeket.

Organikus kozmetika

Organikus kozmetika

vegyszermentes természetes és méregmentes egészséges kozmetika

Primus

Primus

Kedves Látogató! Gergye Miklós gyógyszerész vagyok. Diplomámat 1986-ban szereztem a Semmeilweis Orvos Tudományi Egyetemen. Vállalkozásomat 1990-ben indítottam kozmetikai készítmények gyártásával saját receptek alapján. 1994-ben magángyógyszertárat nyitottam és jelenleg itt készítem kozmetikai termékeimet.

Rendes Ráhel kozmetikus

Rendes Ráhel kozmetikus

Rendes Ráhel vagyok, sminkesként, kozmetikusként és fodrászként dolgozom. Tudom, első hangzásra kicsit szokatlanul hangzik ez a hármas, viszont én szerettem volna a vendégeimnek teljes körű szépészeti szolgáltatást biztosítani. Mind három területen folyamatosan fejlesztem a tudásom, tréningekre járok, hogy az aktuális trendeket, irányzatokat megismerjem, és vendégeimet a legkorszerűbb szolgáltatásokkal várjam. A szakma iránti elkötelezettségem az új dolgok iránti folyamatos kíváncsiságom visz előre, hogy vendégeimet magas minőségű, a legújabb trendeknek megfelelő, egyénre szabott, látványos megújulást kínáló szolgáltatásokkal várjam.

Hirdetés
Természetes anyagok

Természetes anyagok

A szépség nem a teremtés, hanem a megteremtés csodája. Különbözőek vagyunk, úgy belsőleg, mint külsőleg, de mindnyájan arra törekszünk, hogy széppé váljunk, és szépek maradjunk. A jólápoltság örök érvényű fogalom, a szépségideál viszont az idők folyamán mindig változik. Szeressük azt a külsőt, amit a természettől kaptunk, és tiszteljük meg azzal, hogy a maximumot hozzuk ki belőle! Mindig hosszútávra gondolkozzunk, mert a bőr időben elkezdett és folyamatos ápolást igényel a szépség megőrzése, a jólápoltság és az öregedési folyamatok lassítása érdekében. De ne felejtsük, a legjobb kozmetika a boldogság!

Tiens

Tiens

allergia,anyagi függetlenség,egészség,gyógynövények,gyógyulás,immunerősítők,jutalék,jólét,jövedelem,keleti,lehetőség,megelőzés,mlm,munka,prevenció,termszetes készítmények,tibeti,tiens,betegségek,kínai

Törökugrató Dental esztétikai és alternatív fogászati centrum

Törökugrató Dental esztétikai és alternatív fogászati centrum

A Törökugrató Dental esztétikai fogászata egyedülállóan ötvözi az esztétikai, kozmetikai fogászat művészetét az alternatív kezelési módszerekkel, amit Dr. Mészáros Tamás az alternatív foggyógyítás ma használatos eszközeivel, sokszor fúró használata nélkül, de a maximális esztétikai hatás és funkció összhangjának megőrzésével végez.

Vitamin Sziget

Vitamin Sziget

vitamin, vitaminsziget, egészség, highland, fitline, táplálkozás, táplálékkiegészítő, multivitamin

Zöldellő Natúrbolt

Zöldellő Natúrbolt

Webáruházunk csak 100%-ban természetes, biotermékek széles választékát kínálja. Natúrkozmetikumok, bioélemiszerek, öko-tisztítószerek, baba-mama cikkek, ruhák, kiegészítők, mindazok számára akiknek fontos a saját maguk és környezetünk egészsége.

Tuti menü